Software

PC/Computer

Door de meegeleverde software kunt U vanaf uw computer gemakkelijk de camera beelden in de gaten houden. Als U een NVR Recorder heeft, kunt U ook uw opname’s beheren op uw computer.

Tablet

Als U liever uw zaken vanaf de bank regelt, kunt U natuurlijk ook de app downloaden voor uw tablet, waarmee U net zo goed de camera in de gaten kan houden.

Telefoon

Ook als U in de supermarkt, op uw werk of zelfs op vakantie bent, kunt U de camera’s makkelijk beheren met de app op uw smartphone. Zo bent U altijd zeker van uw zaak, zelfs als U er zelf niet bent.

Motion detection

Systeem dat een videorecorder laat starten als de bewakingscamera iets bewegends in beeld krijgt. De achterliggende gedachte is, dat het weinig zin heeft urenlang een stilleven op te nemen omdat het alleen interessant wordt als er iets beweegt.

Gezicht herkenning

In de camera zorgt een algoritme ervoor dat, voordat de foto wordt gemaakt, het beeld wordt gescand op de kenmerken die bepalend zijn voor de gezichtsvorm. Hiervoor wordt het beeld opgedeeld in segmenten, die worden vergeleken met de in een database opgeslagen kenmerken van menselijke gezichten.

Nummerplaat herkenning

De camera’s┬áregistreren de kentekenplaat van elk voorbijrijdend voertuig en koppelen de ingewonnen gegevens aan bestaande gegevens in allerlei databanken. Hierdoor wordt het voertuig herkent.

BEL MIJ TERUG

Uw naam

Telefoonnummer