Over ons

Camlife is onderdeel van De Oosterhof Computer Service. De Oosterhof is een van de langst bestaande ICT bedrijven van Oost Nederland (sinds 1995).
Door onze jarenlange ervaring in de particuliere- en klein zakelijke (MKB) markt, weten wij als geen ander wat uw wensen zijn, en hoe wij u daarbij kunnen helpen om deze te realiseren.
U heeft waarschijnlijk helemaal geen tijd om u te verdiepen in de wereld van IP-camera’s. Dat hebben wij voor u gedaan, met onze voorliefde voor duurzame- en betrouwbare top-techniek voor een betaalbare prijs.

Bedrijfs oplossingen

Camlife biedt voor elk bedrijf een geschikte oplossing. Elk bedrijf is anders. Daardoor is het verstandig om per locatie te analyseren welke oplossing het beste bij uw bedrijf past. U kunt o.a. uw stallen, boerderij, winkel, bedrijf en meer voorzien van hoge kwaliteit beveiligingscamera’s. Sommige verzekeraars verplichten dit zelfs. Camlife voorziet u daarin van de meest kwalitatieve modellen. Bekijk onze variërende en uitgebreide assortiment. Lees meer!

Privé oplossingen

Inbraak en diefstal is helaas van alle tijden, en het is niet iets waar je op zit te wachten. Goede beveiliging is daarom een must. Ook uw kinderen en huisdieren kunt u veilig stellen door op afstand toezicht te houden. Onze beveiligingscamera’s maken niet alleen opnames van uw huis en rondom, maar zijn ook op afstand te bekijken. De bewegingssensor detecteert beweging in beeld en stuurt dit door middel van een seintje naar u door. Lees meer!

Machine beveiliging

Naast camerabeveiliging voor uw bedrijf of bij u thuis. Bieden wij ook oplossingen voor uw (industriële) machines. Zorg ervoor dat u altijd uw melkrobot, landbouwvoertuigen, voorraden en meer in zicht heeft. Hierbij kunt u denken aan oplossingen met: infraroodsensoren, bewegingssensoren, hoog beeldkwaliteit en een opslagdienst zodat u uw beelden altijd kunt terugkijken. En onze software is helemaal gratis! Lees meer!

stalcamera
Schermafbeelding 2015-08-12 om 12.59.11
Schermafbeelding 2015-08-12 om 13.00.23

Beveiliging voor scholen en onderwijsinstanties

De werking welke beveiligingscamera’s hebben op de jeugd is duidelijk merkbaar geworden. Zo kon je vroeger ongezien streken en kattenkwaad uithalen. Tegenwoordig lukt dat gelukkig niet meer, omdat bewijs sneller gevonden is door het gebruik van camera’s

De belangrijkste redenen voor videobewaking bij het onderwijs zijn:

– Overlast
– Diefstal van goederen
– Etenswaren / troep op de grond gooien
– Opengebroken kluisjes
– Pesten / vechten
– Vernielingen

cameraschool
camera school 2

Beveiliging bij overheidsinstanties

De beveiliging van overheidsgebouwen vraagt om de meest uitgekiende beveiligingsoplossingen. De overheid heeft een publieke taak te vervullen en moet daarom zo toegankelijk mogelijk zijn voor burgers. Camlife heeft een selectief assortiment beveiligingscamera’s die voldoen aan de strenge eisen gesteld door overheidsinstanties. Ook in samenwerking met eigen IT-afdelingen of externe installatiebedrijven kunnen de gebouwen worden voorzien van hoogwaardige beveiligingscamera’s.

BEL MIJ TERUG

Uw naam

Telefoonnummer