Onze adviseurs helpen u met de keuze van het juiste model

 

Als u vragen heeft over welk model het juiste voor U is, kunt U altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen: Telefonisch via 0547-292768 (Als U belt maar er is geen gehoor, kunt U uw nummer ook achter laten in het Bel Mij Terug vak, dan bellen wij U zodra wij er weer zijn). Ook kan U contact opnemen d.m.v. het contact formulier op de site. Voor persoonlijk advies voor U of uw bedrijf kunt U het beste altijd even langskomen, voor een kopje koffie en goed advies.

dahua pt

Voor elke situatie een passende oplossing

Zodra U contact met ons opneemt, gaan we samen kijken wat de best passende oplossing voor U en uw budget is. Zo zorgen we er samen voor dat U de optimale beveiliging heeft, tegen de scherpste prijs.

Installatie van hardware

Wij beschikken over drie mogelijkheden van installatie als het gaat om onze hardware. Dit zijn: Installatie verzorgd door onszelf, installatie verzorgd door (externe) installateurs en ‘Doe-het-zelf’ pakketten.

Installatie door Camlife

Wanneer u hulp nodig heeft bij het installeren van de camera’s en/of recorders, bieden wij graag onze hulp aan. We zullen dan zo snel mogelijk een afspraak inplannen, zodat u volledig gebruik kan maken van uw product, zoals het bedoelt is.

Installatie door (externe) installateurs

Het is mogelijk om uw beveiligingscamera’s te laten installeren door installateurs uit ons netwerk en binnen uw netwerk. De volledige documentatie is aanwezig waardoor de gehele installatie zonder complicaties kan worden geïnstalleerd. Wij staan open voor nieuwe installateurs en willen ook hiermee graag ons netwerk uitbreiden.

‘Doe-het-zelf’ pakket

DHZ installaties leveren wij ook. Deze installaties worden ook plug-and-play genoemd. Dit houdt in dat na het aansluiten van alle kabels volgens het stappenplan, de hele installatie meteen zal werken.

Software uitleg

Bent U niet technisch ingesteld? Geen probleem. Wij staan voor U klaar als het neerkomt op het uitleggen van de werking van een camera en de bijbehorende software. WIj helpen U ook graag met het installeren van de software op uw PC, tablet of smartphone.

Volledig ontzorgd van A tot Z

Van installatie tot garantie service,wij zorgen ervoor dat U altijd geholpen wordt. of U nou hulp nodig heeft met de installatie, vragen heeft over het product of er een defect is, bij Camlife staat U nooit alleen, waar een probleem is is een oplossing. Neem contact op voor meer informatie!

BEL MIJ TERUG

Uw naam

Telefoonnummer